ZONGULDAK / MERKEZ - TOKİ Yenimahalle Ortaokulu

TOKİ Yenimahalle Ortaokulu

Yenimahalle Toki Evleri Küme sokak No1 Merkez/ZONGULDAK
Vizyon
Toki Yenimahalle Ortaokulunun vizyonu bu okuldan hizmet alan her bireyin topluma kazandırılması. Tüm öğrencilerimizin bir kültürel faaliyette bulunarak kendini geliştirmesi. Kendine güvenen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Toki Yenimahalle Ortaokulunun misyonu evde mevcut kaynakları çağın gerektirdiği teknolojik yeniliklerle birleştirerek toplumun değer yargılarını dikkate alan, Atatürk İlke ve İnkilaplarını gerçek anlamda belirlemiş, Anayasada ifade bulan temel hak ve özgürlükleri benimseyen, çağdaş Türk gençliğine hizmet vererek eğitimde arzu edilen kaliteyi yakalamak.
Başarılar
Zonguldak geneli okullar arasi yapilan Yildiz Erkek Hentbol müsabakalarinda 3. olduk
Dolmuş, otobüs ve otomobil ile yapılmaktadır. Ulaşım kolaydır.
Yerleşim Yeri
Zonguldak Merkez İlçededir. Yeni Mahalle Küme sokaktadır. Bağlık Tepesi Mevkiinde bulunmakla beraber Toki Evlerinin olduğu sitenin içerisinde bulunmaktadır.
Okulumuz İl Merkezindedir. Çarşı Merkezine uzaklık 4 km´dir.