ZONGULDAK / MERKEZ - TOKİ Yenimahalle Ortaokulu

TÜRK GÖLGE OYUNU KARAGÖZ VE HACİVAT İLE EĞİTİMDE OYUNLAŞTIRMA

Karagöz Hacivat İle Eğitimde Oyunlaştırma

2/B Sınıfı Öğretmenimiz Şenol BİLGE ve Öğrencilerinin katılmış olduğu "Karagöz Hacivat İle Eğitimde Oyunlaştırma" isimli eTwinning projesi başlamıştır. Projemizi, Zonguldak, Aksaray, Samsun, Sivas, Ankara, Şanlıurfa, Isparta İlleri ve Karadeniz Ereğli İlçesinde Ayrıca Romanya ve Moldova ülkelerinden Okul ortaklarımızla uygulayacağız.

Projemizin amacı derslerde, konuları Karagöz Hacivat kuklalarıyla oyunlaştırarak eğlenceli hale getirip öğrenmeyi kalıcı kılmaktır. Projemiz haziran ayına kadar devam edecektir.  Proje katılımcımız, Öğretmenimiz Şenol BİLGE ve Öğrencileri 2/B Sınıfı'na başarılar dileriz.

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Ülkemizle birlikte Avrupa ülkelerindeki katılımcı okulların birlikte Proje üretmelidir.

2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programı olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

22-03-202122-03-202122-03-202122-03-2021

Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 22.03.2021 20:33 - Görüntülenme: 414